Thursday, 31 May 2012

A Little Thing Calle L^O^V^E



 
 huhu...
cukenye... hehe..
korang dah tengok Alittle Thing Called L0ve??
 
best o0o0o...
hehe..
cukenye,..
hmm... x penah penah kami wat post pasa movie kan?
 hehe... suke sangat... dah tak tertahan...
 hehe... gataii kan??
 
nie poster citer tu...





 comeiiinye... sesuai sangat..

plakon utamanye,

Pimchanok Luevisadpaibul


dalam cter nie, pim pgang watak nam, seorang budak sekolah yang amat comot..
dah la hitam..
lpas dia jatuh cinta ngan P'Shone, dia berusah untuk mengubah pnampilannye sampai akhirnye..
she's be veryveryvery beautiful...
comel la pim dlm citer nie...
suke3..

 Mario Maurer

w0w!! very handsome la.. patut la dia jadi rebutan perempuan perempuan dalam citer nie...
hehe..
dlm citer nie Mario pegang watak P'Shone..
jejaka rebutan kot.. hehe..
patutla Nam suka giler kat dia..

Best Scene in The Story...

snow white...

so saaad...isk2...
luv U!!!
cedey....
and they happy ever after..

Snap2x..






citernie menmang the best la sebab dapat menarik hati kami...
L**O**V**E

1 comment:

  1. :) waaa... dlm hti dh berkebun bunga ye.. hehe

    ReplyDelete